Última prova de les Half Marathon Series

L‘última prova del circuit “Adeslas Half Marathon Series by Tuna Race Balfegó” debuta aquest dissabte 2 de Maig a la població de l’Ametlla de Mar en un cap de setmana ple d’activitats esportives i amb la celebració de la Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja.

TUNA RACE0573 2 800

La prova, que contarà amb una modalitat de 10km, tindrà la sortida i l’arribada al mateix Port de l’Ametlla de Mar just al costat del Espai Market. El circuit transcorrerà per tot el poble, en gran part, tocant el mar.

Sense cap posició decidida, els primers classificats del circuit lluitaran cada quilòmetre per estar dintre de les 5 primeres posicions que donen accés als premis. Esta assegurada la presencia de Ferran de Torres, que intentarà revalidar la victòria del circuit que va obtenir la temporada passada.

A les cinc de la tarda serà el torn dels més petits amb la Half Marathon Run Kids, amb diferents distancies segons l’edat, que a l’acabar contarà amb una xocolatada per tots els participants.

IMG_0111

Una hora més tard, un màxim de 500 atletes prendran la sortida de la mitja marató i dels 10km. Uns atletes que gràcies a la celebració de la Setmana Gastronòmica de la Tonyina Roja podran gaudir d’una degustació de tonyina roja Balfegó, un cop finalitzada la cursa.

A les 21h començarà la festa final del circuit que tindrà el seu colofó amb l’entrega de premis als millors classificats de les Half Marathon Series by Tuna Race Balfegó.

Les ultimes inscripcions es podran realitzar al web de la prova fins la mitjanit del dijous o el mateix dissabte a l’Ametlla de Mar.

Més informació a http://www.halfmarathonseries.com

You May Also Like