Fernando Zorrila i Leonor Font triomfen en un Triatló de Cambrils amb més de 1.000 participants

 

Participació mil·lenària en la segona edició del Triatló de Cambrils. Un total de 1.100 esportistes, repartits en la modalitat olímpica i esprint, han posat el seu gra de sorra aquest matí per fer entrar el triatló de Cambrils en el privilegiat grup de triatlons amb més participació de Catalunya. Finalment, ni tan sols el sol s’ha volgut perdre la prova organitzada per l’equip de Running Solutions.

A les vuit del matí saltaven a l’aigua els atletes inscrits en la modalitat olímpica. Mar plana i dues voltes a un circuit que era perfectament visible en la seva totalitat per al públic que omplia un bon tram del passeig marítim. En poc més de 21 minuts Gaugeric Piqué completava els 1.500 metres de natació i trepitjava la sorra seguit de prop per Sergi González i Ignacio Fernández.

Un cop feta la transició a la bicicleta, un grup de sis triatletes encetava la persecució dels tres primers.

Per la seva part, Chus Santos era la primera fèmina a sortir de l’aigua, seguida per Anna Ymbern i Leonor Font.

Al final del tram de bicicleta, Ignacio Fernández era el líder de la competició, seguit per un calculador Fernando Zorrilla i per Gerard Baella. També en la categoria femenina la classificació donava un tomb i Alessia Bertolino entrava a boxes per davant d’Olga Pons i de Núria Rivas.

Els 10 quilòmetres de cursa a peu pel passeig marítim de Cambrils han servit a Fernando Zorrilla per apuntalar el seu triomf i, de fet, al pas pel quilòmetre 5 la distància amb els perseguidors ja semblava insalvable. Al final, 2 hores i 5 minuts ha estat el temps del vencedor.

Sergi González també s’ha exprimit en el sector de cursa i ha aconseguit fer-se amb la segona plaça. Ignacio Fernández completava el pòdium.

En categoria femenina Leonor Font era la primera a creuar l’arc d’arribada amb un temps de 2 hores 26 minuts i un ajustat esprint decidia l’ordre en els dos següents graons del pòdium. Alessia Bertolino s’emportava la segona plaça per davant de Núria Rivas.

A les onze del matí i amb el sol a dalt de tot, arrencava la modalitat esprint. Quim Sánchez, que ha obert un important forat en el tram de la bicicleta, guanyava amb autoritat amb un temps d’1 hora i 5 minuts. L’atleta local Alex Llaveria s’emportava la segona plaça i el tercer lloc ha estat per Gerard Marsal. Just darrere seu entrava una pletòrica Eva Ledesma. La lleidatana ja havia fet la transició a la bicicleta entre el Top 8 i en la cursa a peu ha fet valer tot el seu potencial per fer un final de prova espectacular.

El lliurament de premis ha comptat amb la presència de l’Alcaldessa, Merce *Dalmau, la representant territorial d’Esports de la Generalitat, Gemma Solé, i, el regidor d’esports de l’Ajuntament de Cambrils, *Lluis *Abella.

Els organitzadors de la prova, agraeixen la confiança dipositada en l’esdeveniment per part de tots els participants, institucions, patrocinadors, i molt especialment a l’equip de voluntaris els qui han fet possible que la II edició del Triatló de Cambrils hagi estat un èxit de participació.

Material gràfic i resultats: www.triatlodecambrils.com

CLASSIFICACIONS

 

http://sportmaniacs.com/clasificacion/ii-triatlo-de-cambrils
FOTOS: Jordi Sanvisens

 

 

 


Fernando Zorrila y Leonor Font triunfan en un Triatló de Cambrils con más de 1.000 participantes

 

Participación milenaria en la segunda edición del Triatló de Cambrils. Un total de 1.100 deportistas, repartidos en la modalidad olímpica y esprint, han puesto su grano de arena esta mañana para hacer entrar la Triatló de Cambrils en el privilegiado grupo de triatlones con más participación de Catalunya. Finalmente, ni siquiera el sol se ha querido perder la prueba organizada por el equipo de Running Solutions.

A las ocho de la mañana saltaban al agua los atletas inscritos en la modalidad olímpica. Oleaje llano y dos vueltas a un circuito que era perfectamente visible en su totalidad para el público que llenaba un buen tramo del paseo marítimo. En poco más de 21 minutos Gaugeric Piqué completaba los 1.500 metros de natación y pisaba la arena seguido de cerca por Sergi González e Ignacio Fernández.

Una vez hecha la transición a la bicicleta, un grupo de seis triatletas comenzaba la persecución de los tres primeros.
Por su parte, Chus Santos era la primera fémina en salir del agua, seguida de cerca por Anna Ymbern y Leonor Font.

Al final del tramo de bicicleta, Ignacio Fernández era el líder de la competición, seguido por un calculador Fernando Zorrilla y por Gerard Baella.

También en la categoría femenina la clasificación daba un tumbo y Alessia Bertolino entraba en boxes por delante de Olga Pons y de Núria Rivas.

Los 10 kilómetros de carrera a pie por el paseo marítimo de Cambrils le han servido a Fernando Zorrilla para apuntalar su triunfo y, de hecho, al paso por el kilómetro 5 la distancia con los perseguidores ya parecía insalvable. Al final, 2 horas y 5 minutos ha sido el tiempo del vencedor.
Sergi González también se ha exprimido en el sector a pie y ha conseguido hacerse con la segunda plaza. Ignacio Fernández completaba el podio.
En categoría femenina Leonor Font era la primera en cruzar el arco de llegada con un tiempo de 2 horas 26 minutos y un ajustado esprint decidía el orden de los dos siguientes escalones del podio. Alessia Bertolino se llevaba la segunda plaza por delante de Núria Rivas.
A las once de la mañana y con el sol en todo lo alto, arrancaba la modalidad esprint. Quim Sánchez, que ha abierto un importante agujero en el tramo de la bicicleta, ganaba con autoridad con un tiempo de 1 hora y 5 minutos. El atleta local Alex Llaveria se hacía con la segunda plaza y el tercer lugar ha sido para Gerard Marsal. Justo detrás suyo entraba una pletórica Eva Ledesma. La de atleta de Lleida ya había hecho la transición a la bicicleta dentro del Top 8 y en la carrera a pie ha hecho valer todo su potencial para rubricar un final de prueba espectacular.

 

La entrega de premios ha contado con la presencia de la Alcaldesa, Merce Dalmau, la representante territorial de Deportes de la Generalitat, Gemma Solé, y, el concejal de deportes del Ayuntamiento de Cambrils, Lluis Abella.

 

Los organizadores de la prueba, agradecen la confianza depositada en el evento por parte de todos los participantes, instituciones, patrocinadores, y muy especialmente al equipo de voluntarios quienes han hecho posible que la II edición del Triatló de Cambrils haya sido un éxito de participación.

 

Material gráfico y resultados: www.triatlodecambrils.com

 

 

CLASIFICACIONES

 

http://sportmaniacs.com/clasificacion/ii-triatlo-de-cambrils

 

 

FOTOS: Jordi Sanvisens

You May Also Like