Tot apunt pel Triatló de l’Hospitalet de l’Infant

Marcos-151003-0053

Hospitalet de l’Infant, 1 de setembre. 250 triatletes prendran part aquest dissabte a la tarda en la tercera edició del Triatló de l’Hospitalet de l’Infant. El participants podran triar dos modalitats, olímpica o sprint, segons els seu nivell. Les inscripcions online estan obertes fins a la mitjanit de dijous, encara que és podran fer presencialment dissabte al mati a la zona de sortida.

Com a novetat, aquest any s’ha traslladat la natació, la zona de boxes i meta al costat del camp de futbol, concentrant així els espais per afavorir la presencia de públic. La prova començarà a les tres i mitja de la tarda des de la platja de l’Arenal, on el participants de la distància olímpica començaran amb el tram de natació, dos hores i mitja abans que els de la distància Sprint. Desprès de la natació, serà el torn del ciclisme que transcorrerà per la N340, repetint el circuit de l’any passat, tancat completament al transit. La cursa a peu, molt ben valorada pel seu recorregut pla pel passeig marítim, decidirà els guanyadors de la prova.

A la cita no hi faltaran un bon grapat de triatletes de nivell entre els que destaquen els noms de Josep Mº Abad i Ignacio Fernández, guanyador del passat Triatló de Cambrils.

 Marcos-151003-0165

Don’t think, JUST TRI

Més informació i inscripcions: www.justri.es

You May Also Like