Tortosa aconsegueix fer de la I Mitja Marató de la ciutat una autèntica festa de l’esport

Casi set-cents atletes han envaït aquest matí la capital del Baix Ebre demostrant així la bona salut de l’esport a la ciutat i a la província de Tarragona. Espais emblemàtics de la ciutat com el Pont del Tren o el Pont de L’Estat i ambdós costats del riu han vist passar avui centenars d’atletes acompanyats en tot moment per familiars,  aficionats i voluntaris.

 

Aquesta tercera prova del circuit “Adeslas Half Marathon Series” ha superat les millors expectatives dels organitzadors i la pròpia Regidoria d’Esports, motiu pel qual sembla garantida la continuïtat de la proposta atlètica en aquest municipi de Terres de l’Ebre.

Mitja Maratò Tortosa 3

Ferran Bel, alcalde de Tortosa, donava puntualment la sortida de la cursa en la qual Pedro Ortega del CA Tarragona-Evasion Running Reus ha guanyat amb un registre de 1:11:58. A pocs segons de l’actual campió de la Marató de Tarragona ha entrat Ferran de Torres del CA Runners Tarragona i en tercer lloc l’atleta de l’UES Tortosa L’Houssain Abaghad.

 

En categoria femenina Mireia Sosa del CA Runners Tarragona ha creuat la línia d’arribada amb una marca de 1:19:09 seguida de l’atleta independent Mercedes Moller . El tercer lloc ha estat per a Neus Espinach del Trail Roquetes.

Mitja Maratò Tortosa 6

En la prova de 10km el podi masculí ha estat per a Xavier Queral seguit d’ Àlex Llavera del CT Cambrils i Gerard Marsal del Triate, mentre que en noies la guanyadora ha estat Anna LLort, del CA Runners Tarragona, la independent Eulàlia Pérez i Esperanza Batalla de la UA Montsià han arribat en segona i tercera posició.

 

L’Alcalde ha estat l’encarregat de rebre a la darrera classificada d’aquesta I edició de la Mitja de Tortosa, un gest que simbolitza el compromís de la ciutat amb l’esport. L’entrega de premis ha estat presidida per diferents autoritats publiques i patrocinadors i acompanyada de nombrós públic.

 

Els organitzadors de la cursa agraeixen la confiança dipositada en l’esdeveniment per part de tots els participants, voluntaris, institucions i patrocinadors.
Resultats:

Mitja http://www.cronochip.com/inscripciones/clasifications/menu/competition:560

10km http://www.cronochip.com/inscripciones/clasifications/menu/competition:561

Fotos (Adrián / Cronochip)
https://www.dropbox.com/sh/xg8a8n4h4wu3hod/PEwJUTmObL

You May Also Like