Running Solutions becarà als joves triatletes del CN Tàrraco

Tarragona, 21 de gener de 2016. Aquest matí el Club Natació Tàrraco ha signat un conveni de col∙laboració i patrocini amb l’empresa Running Solutions per a la Secció de Triatló del Club.

SONY DSC
SONY DSC

Aquest conveni té com a objectius promoure l’esport a través dels joves oferint beques esportives i, per l’altra, a partir d’aquesta col∙laboració, les dues entitats organitzaran i promouran la Travessa de Natació Aigües Obertes el proper estiu.

Han signat el conveni el President del Club, Josep M. Claver Isern i el Director de Running Solutions, Juanan Fernández. Ambdós estaven acompanyats de una representació dels joves esportistes que seran becats per Running Solutions.

D’aquesta manera, Running Solutions oferirà material esportiu i es farà càrrec de les llicències federatives de 7 joves membres de la secció, a banda d’oferir‐los també inscripcions per als esdeveniments esportius d’interès a la demarcació.

Pel President del Tàrraco, Josep M. Claver, la col∙laboració amb Running Solutions “és molt positiva pel que representa tant pel suport econòmic i amb material, com pels valors afegits que comporta l’esport per als joves que s’hi volen dedicar”. Per altra banda, “coorganitzar la Travessa amb l’empresa líder en gestió d’esdeveniments esportius a la demarcació és tot un honor”.

SONY DSC
SONY DSC

Per a Juanan Fernández, Director de Running Solutions,“és molt satisfactori per a l’empresa poder realitzar aportacions per al foment de l’esport i, en aquest cas per al triatló, per un Club de referència a la ciutat i amb el qual també hi tenim una vinculació molt especia des de fa anys”.

You May Also Like