Peugeot Joaquin Oliva nou Sponsor Oficial de les SB Hotels Half Marathon Series

Tarragona, 15 de febrer. Com a part del seu compromís amb el foment de l’esport en l’àmbit local, Peugeot Joaquin Oliva acaba de firmar un acord de patrocini amb Running Solutions, empresa líder en la organització d’esdeveniments esportius.

Captura de pantalla 2016-02-16 a las 11.17.29

Amb la firma d’aquest acord, Peugeot Joaquin Oliva es converteix en el Sponsor Oficial del circuit de mitges maratons de la província de Tarragona, les SBHotels Half Marathon Series. L’acord començarà de forma immediata amb la propera seu del circuit, el 28 de Febrer a Cambrils i s’estendrà fins el 4 de Juny amb la Mitja Marató de Vandellòs – l’Hospitalet de l’Infant.

Fruit d’aquest acord, el vehicle oficial del circuit SBHotels HMS i el que s’utilitzarà com a cap de cursa en cada una de les curses del circuit serà el recent guanyador del Dakar 2016 Argentina – Bólivia: el Peugeot 2008 Crossway. Un crossover de Peugeot amb esperit més aventurer, amb un disseny distingit, únic i original que combina l’elegància i robustesa d’un SUV modern amb la compacitat d’un vehicle urbà.

Captura de pantalla 2016-02-16 a las 11.17.07

Aquesta iniciativa consolida el compromís amb el medi ambient i el foment de l’esport de Peugeot Joaquin Oliva, una de les empreses líder del sector de l’automoció de la província de Tarragona

Peugeot Joaquin Oliva viu l’esport!

 

Sobre Peugeot Joaquin Oliva

Joaquin Oliva, concessionari oficial Peugeot de la província de Tarragona, acumula més de 50 anys d’experiència en el sector de l’automoció i es posiciona com el concessionari líder provincial en vendes sostingudament. Amb seu a Tarragona, Reus i Tortosa, les seves dependències compten amb un dispositiu d’atenció al client de qualitat gràcies a unes instal•lacions renovades i adaptades a les noves necessitats del mercat.

Captura de pantalla 2016-02-16 a las 11.17.20

You May Also Like