Obertes les inscripcions a la I Cursa Solidària de la URV

Tarragona, 01/10/2013.- Des de l’1 d’octubre al 15 de novembre es poden fer les inscripcions a la I Cursa Solidària de la URV, oberta a tothom, que es farà el diumenge 17 de novembre al port de Tarragona. La recaptació recollida es destinarà a projectes d’innovació en acció social dins l’àmbit local.

En l’acte de presentació als mitjans de comunicació de la Cursa el dimarts, 1 d’octubre al Rectorat, el guanyador del concurs de disseny de la imatge i la identitat visual de l’esdeveniment, l’estudiant d’Arquitectura Dani Marcelo, ha rebut un premi per valor de 100 €, patrocinat per Running Solutions. La imatge dissenyada porta el lema “Charity Race”. Han estat presents les vicerectores Maria Bargalló i Encarnació Ricart.

El fet d’organitzat la Cursa constitueix una iniciativa esportiva, lúdica i solidària, que vol ser estable i repetir-se en el futur. Està oberta a tothom qui vulgui participar, sigui o no de la comunitat universitària. El recorregut previst és de 10 quilòmetres i comença a les 10,30 h, amb punt de partida i arribada al Moll de Costa de Tarragona. El circuit recorrerà el Port de Tarragona, des del Moll de Costa al Far de la Banya, i el Passeig Marítim.

El recorregut és flexible. Els participants poden córrer la cursa individualment, en parelles (5 km cadascú) o en grups de 4 corredors (2,5 km cadascú). Aquestes tres opcions permeten donar cabuda a tot tipus de participants i obrir la cursa al màxim nombre de persones possible, siguin fills, familiars i amics. Cada participant rebrà com a obsequi una samarreta tècnica (esportiva). En acabar la cursa, hi haurà espectacle musical per als participants.

Els fons recollits per la URV es destinaran a projectes d’innovació en acció social dins de l’àmbit local.

L’organització ha previst el Dorsal Zero, per a aquelles persones, institucions o empreses que vulguin contribuir amb la missió solidària d’aquesta iniciativa tot fent una aportació econòmica, que dóna dret a desgravació fiscal. S’ha obert el compte 2013 3074 68 210570013 de Catalunya Caixa (si necessiteu justificant poseu-vos en contacte amb el Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària, tel. 977558484, urvsol@urv.cat).

Aquesta activitat està organtizada pel Centre de Cooperació al Desenvolupament URV Solidària i Esports URV, amb el suport tècnic de l’empresa de gestió d’esdeveniments esportius Running Solutions. Ja hi ha patrocinadors disposats a col·laborar amb la Cursa, oberta a la participació d’altres que desitgin fer-ho.

El període d’inscripció comença l’1 d’octubre i finalitzarà el 15 de novembre a les 20 h, o fins arribar a les 1.000 persones inscrites. Teniu tota la informació aquí, on podeu fer les inscripcions.

 

You May Also Like