LO GAMBUSI, CERVESA ARTESANA, ES CONVERTEIX EN LA CERVESA OFICIAL DE LES CURSES ORGANITZADES PER RUNNING SOLUTIONS.

TORTOSA 21 de Març 2014. La cervesa artesana ‘Lo Gambusi’ de Tortosa ha tancat un acord de patrocini amb l’empresa Running Solutions per ser la cervesa oficial dels seus esdeveniments.

El responsable de Lo Gambusi ha declarat que la seva intenció és “vincular l’esport amb la cervesa artesana i que millor manera que de la má d’una empresa especialitzada en el món del running i triatló com és RUNNING SOLUTIONS”. D’aquesta manera la cervesa artesana estarà present durant la propera temporada en totes les curses organitzades per RUNNING SOLUTIONS.

La cervesa artesana ‘Lo Gambusí’ és una petita empresa creada al 2012 per dos joves tortosins (Xavier de la Torre i Ferran Faiges) ), amb l’objectiu de transmetre mitjançant la cervesa, la forma de ser i viure dels pobles de les Terres de l’Ebre. A la seva seu, situada en el centre de Tortosa, elaboren, comercialitzen i distribueixen diferents tipus de cervesa artesana obtinguts a partir d’ingredients totalment naturals i seguint tècniques tradicionals.

la foto 1

You May Also Like