L’Hospitalet de l’Infant acollirà un triatló el 3 d’octubre i una mitja marató, el 4 de juny

L’Ajuntament i l’empresa Running Solutions han signat avui un conveni per organitzar conjuntament ambdues competicions

L’Hospitalet de l’Infant acollirà en els propers mesos dues competicions esportives importants: un triatló, el 3 d’octubre de 2015; i una mitja marató, el 4 de juny de 2016. Això serà possible gràcies al conveni de col·laboració que han signat aquest dimecres 2 de setembre l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, en representació de l’empresa municipal que gestiona els esports (Llastres Serveis Municipals, SLU); i el gerent de l’empresa Running Solutions, SLU, Juan Antonio Fernández Ramos.

ndp_hospitalet

Per mitjà d’aquest acord, ambdues parts s’han compromès a organitzar conjuntament els dos esdeveniments esportius. A les persones interessades a participar en el triatló, se’ls oferirà la possibilitat de competir en diverses categories: sprint (750 m de natació; 20 km de bicicleta; i 5 km de cursa atlètica), olímpica (1.500 m de natació; 40 km de bicicleta; i 10 km de cursa atlètica) i aquatló. La prova de natació es durà a terme a la Platja de l’Arenal; la prova de bicicleta, a l’antiga carretera nacional; i la cursa atlètica, al passeig marítim; amb la qual cosa els participants podran gaudir d’un bon entorn.

 

La mitja marató de l’Hospitalet de l’Infant pròpiament dita tindrà un recorregut de 21 km i tancarà el circuit SB Hotels HMS Half Marathon Series. Aquest circuit consta d’un total de 7 proves, previstes a diversos municipis de la demarcació tarragonina, en aquest ordre:
Tarragona, Salou, Cambrils, Valls, Tortosa, l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant, segons ha explicat el gerent de l’empresa Running Solutions, Juan Antonio Fernández Ramos. En el marc d’aquesta competició, s’organitzarà a més una altra prova de 10 km, per aquells que vulguin fer un recorregut més curt.

 

Tant l’alcalde, Alfons Garcia, com la regidora d’Esports, Cristina Borràs, que també ha estat present a l’acte de signatura del conveni, han destacat la importància que té per al municipi acollir aquest tipus d’esdeveniments, que serveixen per “dinamitzar el turisme esportiu, desestacionalitzar la temporada turística i donar a conèixer els atractius de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant”, segons han afirmat, tot recordant que el municipi serà l’escenari del Trial de les Nacions 2015 en breu (del 18 al 20 de setembre).

 

You May Also Like