LA VESSANT MÉS SOLIDARIA DE LA ZURICH MARATÓ DE BARCELONA

 
La Zurich Marató de Barcelona i la plataforma de crowdfunding solidari migranodearena.org s’uneixen novament en la propera edició de la cursa que tindrà lloc el proper 12 de març, per tal d’oferir una dimensió solidaria a la marató de la ciutat comtal. Aquesta edició de la cursa rememorarà els vint-i-cinc anys de la marató dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 en una edició que pretén ser històrica, tan a nivell esportiu com solidari.

La col·laboració entre la Zurich Marató de Barcelona i migranodearena.org es materialitza en oferir als corredors la possibilitat de participar en la marató solidaria. Aquesta iniciativa es realitza a través de la creació d’un repte solidari a migranodearena.org a favor de l’ ONG que més motivi a cada corredor/a. Els atletes poden escollir una causa entre més de 1.700 ONG i entitats sense ànim de lucre que formen part de la plataforma: infància, pobresa, malalties minoritàries, discapacitat, investigació científica o exclusió social entre d’altres. Tots els reptes esportius- solidaris s’aglutinaran a migranodearena.org sota la gran campanya de captació de fons “Zurich Marató de Barcelona 2017 Solidaria”. 

Per als atletes convertir-se en #RunnerSolidari implica un gran nombre d’avantatges: en primer lloc, aporta més motivació alhora de dur a terme el repte esportiu, contribueix a assolir una major satisfacció personal i es tracta d’una manera diferent de col·laborar amb una ONG. A més, els tres atletes o grups d’atletes que hagin recaptat més diners tindran l’ oportunitat de pujar al pòdium solidari, que tindrà lloc durant la celebració del pòdium oficial de la cursa.

Sergi Pujalte, director de la Divisió de Running de RPM-MKTG:“Després de dos anys de col·laboració, estem més convençuts que mai: migranodearena.org és una magnífica plataforma que ens ajuda a desenvolupar la dimensió solidària de la Zurich Marató de Barcelona. Són un gran partner solidari que ho posa molt fàcil per a que cada cop siguin més els corredors que participen per una bona causa”.

Per la seva banda, David Levy, president de la Fundación real dreams, entitat creadora de migranodearena.org, afirma que “estem molt satisfets amb l’acord de col·laboració amb la Zurich Marató de Barcelona. Any rere any, aquesta cursa assoleix un grau de solidaritat més elevat i la nostra intenció és convertir-la en una competició 100% solidària. Per això, els nostres models de referències són les grans maratons solidàries de Londres o Nova York”.Levy afegeix també que “l’esport amb valors és una línia estratègica molt potent per la solidaritat i el fundraising i, per això, nosaltres assessorem a les ONG en aquest àmbit”.

En l’edició del 2016 la col·laboració de la Zurich Marató de Barcelona amb migranodearena.org es va materialitzar amb un total de 55 reptes solidaris creats per 150 atletes solidaris. A nivell de recaptació, un total de 44 ONG i entitats sense ànim de lucre van rebre un total de 51.166 €.

Per a més informació: www.migranodearena.org

You May Also Like