La Mitja de Cambrils obre inscripcions!

  • Inscripcions promocionals durant les primeres 48 hores.
  • Tercera cita del circuit SB Hotels Half Marathon Series.

Cambrils, 14 de desembre. Aquest dimecres 16 de desembre d’octubre és la data escollida per l’obertura d’inscripcions de la tercera cita del circuit SB Hotels Half Marathon Series 2015-2016. Com a totes les seus del circuit, a Cambrils els participants podran triar entre una mitja marató o una cursa de 10 quilòmetres. Per tercer any consecutiu també hi haurà una cursa de patinatge de velocitat de 10 quilòmetres.

Captura de pantalla 2015-12-15 a las 18.17.50

La sortida de les dues proves tindrà lloc el diumenge 28 de febrer a les 10h davant de l’Ajuntament i transcorrerà, principalment, al costat del mar pel passeig marítim i el carrer diputació. Els corredors que realitzin la mitja marató, hauran de completar dues voltes al circuit per realitzar els 21.097 metres totals. El circuit de la Mitja de Cambrils és ideal per a tots aquells corredors que vulguin millorar la seva marca degut al poc desnivell que presenta, és per això, que és possiblement la mitja més plana.

 

L’obertura d’inscripcions arriba amb una promoció de llançament durant 48 hores (des de les 12h del migdia de dimecres fins les 12h de divendres) amb un preu reduït de 12€ la mitja marató i de 10€ els 10k. A mesura que s’apropi la data de la cursa els preus aniran augmentat mantenint-se les tarifes de l’edició anterior.

 

Cambrils serà la tercera cita del circuit SB Hotels Half Marathon Series que ja ha visitat Tarragona, Salou i que també visitarà les poblacions de Valls, Tortosa, l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant.

 

Sobre SB Hotels

 

SB Hotels neix a Tortosa al 1988 fruit de la iniciativa i lideratge del empresari català Joan Subirats Berenguer, que uns anys abans havia començat la seva activitat al sector immobiliari.

 

El seu primer projecte hoteler va consistir en la construcció i comercialització del Aparthotel La Ràpita en 1988. Al 1994 inaugurava el Hotel SB Corona Tortosa, per més tard expandir-se fins les ciutats de Tarragona i Barcelona: Hotel SB Ciutat de Tarragona (1998), Hotel SB Express Tarragona (2003), Hotel SB Icaria Barcelona (2004), Hotel SB Diagonal Zero Barcelona (2009). Un parell d’anys després, obria a Castelldefels l’Hotel SB BCN Events (2011) que actualment esta sent reformat i ampliat. El seu projecte més recent és l’Hotel SB Plaza Europa (2013) a l’Hospitalet de Llobregat.

 

El futur immediat de SB Hotels passa per la ja iniciada construcció d’un nou hotel a la Plaça de les Glòries de Barcelona. Un nou projecte que obrirà les seves portes a finals del 2016, amb una categoria de 4* superior i 235 habitacions. Comptarà entre d’altres serveis, amb 2 restaurants, més de 500 m2 destinats a salons, gimnàs, sauna, bany turc, piscina panoràmica a la novena planta.

 

SB Hotels comptarà al 2016 amb un total de 1.492 habitacions, de les quals 1.132 habitacions en categoria de 4* i 4* superior a Barcelona.

You May Also Like