LA MARATÓ COSTA DAURADA TARRAGONA 2017 RECORRERÀ LA CIUTAT EL PROPER 19 DE GENER

Aquest dimecres 18 de desembre al vespre es va presentar la IV edició de la Marató Costa Daurada Tarragona 2017, que es disputarà a la ciutat el proper diumenge 19 de gener de 2014. L’acte va comptar amb la presència del conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Sanahujes, i el responsable de l’empresa Running Solutions, Juanan Fernández, entre altres.
MCD
La prova, que compta amb la col·laboració dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017, començarà diumenge a les 9 del matí i comptarà amb un circuit de 42,195km i un altre de 10km, amb sortida i arribada al Port de Tarragona. De la mateixa manera que en anteriors edicions s’ha creat un programa específic per acompanyants el qual contempla activitats com una ruta en vaixell o una visita al Museu del Port.
Sin título

 

El dia abans de la cursa, el dissabte 18 de gener, el Tinglado 1 del Moll de Costa acollirà la Fira del Corredor, la qual disposarà d’estands i promocions de marques esportives i en la qual els participants podran recollir els seus dorsals i bossa del corredor. Estarà oberta dissabte de 12 a 20 hores. Cal recordar que l’última edició de la Marató Costa Daurada Tarragona 2017 va aplegar un total de 1400 corredors.

 

Les inscripcions a la cursa segueixen obertes al web: www.maratocostadauradatarragona2017.com

 

Més informació a info@runningsolutions.es
Tarragona, 19 de desembre de 2013

You May Also Like