El renovat Triatló de l’Hospitalet obre inscripcions

L’Hospitalet de l’Infant – 8 de setembre 2015 – La nova edició del Triatló de l’Hospitalet de l’Infant ja escalfa motors. La prova, que es disputarà el proper dissabte 3 d’octubre en horari de tarda, obrirà inscripcions demà dimecres 9 de setembre.

El triatló oferirà dues distàncies: Olímpic i Sprint. Els participants podran completar les dues distàncies de forma individual o per relleus. També es celebrarà un Aquatló, on els participants correran 5 quilòmetres després de nedar 750 metres.

Les inscripcions tindran un preu promocional durant les primeres 48 hores, sent el preu de 18€ l’Sprint i 25€ l’Olímpic (+5€ els no federats).

Com a novetat, es renovaran els circuits per fer-los més atractius als triatletes. El circuit del sector ciclista oferirà un nou traçat per l’N-340 més segur, ràpid i tancat al trànsit completament. En canvi, la cursa a peu transcorrerà per l’entorn de la zona esportiva, a tocar de la Platja de l’Arenal.

El Triatló de l’Hospitalet, que organitzaran de forma conjunta l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’empresa Running Solutions, s’inclou dins del circuit JUST TRI. Un circuit de triatló que va fer parada al juny a Cambrils i que visitarà l’Ametlla de Mar el proper 19 de setembre.

Platja de l'Arenal. Hospitalet de l'Infant. Hospitalet de l'Infant Vandellòs, Baix Camp, Tarragona
Platja de l’Arenal.
Hospitalet de l’Infant.
Hospitalet de l’Infant Vandellòs, Baix Camp, Tarragona

Més informació i inscripcions a: www.justri.es

You May Also Like