El circuit SB Hotels Half Marathon Series arranca aquest diumenge amb noves seus i nous reptes!

Diumenge arrancarà a Tarragona una nova edició del circuit SB Hotels Half Marathon Series que preveu reunir a més de 9.000 esportistes entre les set seus que conformen el circuit.

 

Ahir al mati va tenir lloc la roda de premsa de presentació de la quarta edició del circuit, que aquesta temporada visitarà les poblacions de Tarragona, Salou, Cambrils, Valls, Tortosa, l’Ametlla de Mar i l’Hospitalet de l’Infant.

rdp_3

L’acte va estar presidit pel Sr. Marc Alado, director general de SB Grup i va comptar amb la presència de diversos regidors/es d’esports, el Sr. Javier Villamayor, regidor d’esports de Tarragona, el Sr. Eduard Gonzàlez, regidor d’esports de Valls, la Sra. Cristina Borràs, regidora d’esports de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, a banda dels gerents i tècnics dels diferents patronats d’esports de les seus del circuit.

 

Juanan Fernández, director de Running Solutions, empresa promotora del circuit, va obrir l’acte presentant les novetats del circuit per aquesta temporada, entre les quals destaquen, la recuperació de la mitja marató de la calçotada a Valls i la creació d’una nova mitja marató a Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, així com la consolidació del circuit en la seva quarta temporada, passant de les tres seus que va tenir la temporada 2012-2013 fins les set actuals. També va voler fer èmfasis en el retorn, tant econòmic com social, que suposa per les poblacions acollir una prova de les SB Hotels Half Marathon Series.

 

 

El guanyador del circuit les dues ultimes temporades, Ferran de Torres, va agrair el privilegi que suposa, que en 1h de cotxe com a màxim, poder fer una mitja marató a la nostra província.

 

Per la seva banda, Marc Alado, com a title sponsor del circuit, va reafirmar-se en l’aposta de la cadena hotelera SB Hotels en el foment de l’esport i els hàbits saludables, amb la creació del programa #welovesports. Aquest programa esta pensat amb una sensibilitat cap a l’esportista ja que ofereix als clients un gimnàs en els hotels de 4* i 4* superior i un menú saludable creat per nutricionistes, a nivell gastronòmic. A més, va remarcar que tant a Tortosa com a Tarragona, dues de les seus del circuit, SB Hotels disposa d’hotels en aquestes poblacions.

rdp_1

L’acte de presentació el va clausurar el regidor d’esports de l’Ajuntament de Tarragona (primera seu del circuit), Javier Villamayor, que va celebrar que “SB Hotels, un grup hoteler molt arrelat a les nostres comarques, tingui aquesta sensibilitat envers l’esport”. També es va mostrar orgullós que la mitja marató de Tarragona formi part del circuit SBHotels HMS ja que és un exemple de la capacitat de coordinació de les diferents poblacions del territori. Alhora, va animar als runners, que encara no ho hagin fet, ha inscriure’s a la mitja marató que mantindrà les inscripcions obertes fins la mitjanit de dijous.

 

Més informació a : www.halfmarathonseries.com

 

Sobre SB Hotels

 

SB Hotels neix a Tortosa al 1988 fruit de la iniciativa i lideratge del empresari català Joan Subirats Berenguer, que uns anys abans havia començat la seva activitat al sector immobiliari.

 

El seu primer projecte hoteler va consistir en la construcció i comercialització del Aparthotel La Ràpita en 1988. Al 1994 inaugurava el Hotel SB Corona Tortosa, per més tard expandir-se fins les ciutats de Tarragona i Barcelona: Hotel SB Ciutat de Tarragona (1998), Hotel SB Express Tarragona (2003), Hotel SB Icaria Barcelona (2004), Hotel SB Diagonal Zero Barcelona (2009). Un parell d’anys després, obria a Castelldefels l’Hotel SB BCN Events (2011) que actualment esta sent reformat i ampliat. El seu projecte més recent és l’Hotel SB Plaza Europa (2013) a l’Hospitalet de Llobregat.

 

El futur immediat de SB Hotels passa per la ja iniciada construcció d’un nou hotel a la Plaça de les Glòries de Barcelona. Un nou projecte que obrirà les seves portes a finals del 2016, amb una categoria de 4* superior i 235 habitacions. Comptarà entre d’altres serveis, amb 2 restaurants, més de 500 m2 destinats a salons, gimnàs, sauna, bany turc, piscina panoràmica a la novena planta.

 

SB Hotels comptarà al 2016 amb un total de 1.492 habitacions, de les quals 1.132 habitacions en categoria de 4* i 4* superior a Barcelona.

You May Also Like