Compte enrere per a la 12a Mitja Marató de Salou!

Salou – 10 de desembre de 2015 – La segona prova del circuit SB Hotels Half Marathon Series aterra aquest diumenge a la capital de la Costa Daurada amb una participació que superarà els 1000 atletes.

 

A les nou i mitja del mati es donarà el tret de sortida tant de la mitja marató com de la cursa de 10 quilòmetres davant del Pavelló Municipal de Salou. En aquesta edició, ambdues curses estrenen circuit que transcorrerà pels principals carrers de la població; passeig Jaume I, platja llarga, avinguda de Carles Buigas, etc.

 

La mitja marató de Salou comptarà amb diferents serveis per als corredors: zona d’aparcament, vestidors, guarda-roba, punts quilomètrics, fotografies de meta, avituallaments cada 5km, xocolatada i corredors guia entre d’altres.

 

Tots els inscrits podran recollir el seu dorsal i la bossa del corredor dissabte al matí de 10h a 14h a la botiga Runners Tarragona on podran gaudir d’un 2×1 en tèxtil i sabatilles. També es podrà recollir el mateix diumenge de 8h a 9:15h al Pavelló Municipal d’Esports de Salou.

 

Un cop es tanquin les inscripcions online la mitjanit de dijous encara es podran fer inscripcions presencials a la botiga Runners Tarragona fins dissabte.

 

Més informació a : www.halfmarathonseries.com

 

Sobre SB Hotels

 

SB Hotels neix a Tortosa al 1988 fruit de la iniciativa i lideratge del empresari català Joan Subirats Berenguer, que uns anys abans havia començat la seva activitat al sector immobiliari.

 

El seu primer projecte hoteler va consistir en la construcció i comercialització del Aparthotel La Ràpita en 1988. Al 1994 inaugurava el Hotel SB Corona Tortosa, per més tard expandir-se fins les ciutats de Tarragona i Barcelona: Hotel SB Ciutat de Tarragona (1998), Hotel SB Express Tarragona (2003), Hotel SB Icaria Barcelona (2004), Hotel SB Diagonal Zero Barcelona (2009). Un parell d’anys després, obria a Castelldefels l’Hotel SB BCN Events (2011) que actualment esta sent reformat i ampliat. El seu projecte més recent és l’Hotel SB Plaza Europa (2013) a l’Hospitalet de Llobregat.

 

El futur immediat de SB Hotels passa per la ja iniciada construcció d’un nou hotel a la Plaça de les Glòries de Barcelona. Un nou projecte que obrirà les seves portes a finals del 2016, amb una categoria de 4* superior i 235 habitacions. Comptarà entre d’altres serveis, amb 2 restaurants, més de 500 m2 destinats a salons, gimnàs, sauna, bany turc, piscina panoràmica a la novena planta.

 

SB Hotels comptarà al 2016 amb un total de 1.492 habitacions, de les quals 1.132 habitacions en categoria de 4* i 4* superior a Barcelona.

You May Also Like