Arriba la II edició de la Cursa Solidària de la URV

Aquest matí en roda de premsa s’ha presentat la II Cursa Solidària que organitzen el Centre de Cooperació per al Desenvolupament URV Solidària i Esports URV, que se celebrarà el proper diumenge 19 d’abril al Moll de Costa del Port de Tarragona com a punt de sortida. Una cursa oberta a tothom i que a dia d’avui, ja supera el doble d’inscripcions de l’any passat.

16042015_II Cursa solidària URV

El passeig de l’Escullera serà un dels escenaris de la cursa i s’obrirà al públic per aquest esdeveniment solidari. El Port de Tarragona ha posat a disposició de l’organització les seves instal·lacions “amb una finalitat solidària i formar part d’un projecte compromès la societat tarragonina” ha assegurat Montse Adan, directora de Comunicació i Relacions Institucionals del Port de Tarragona. L’entorn únic de la façana marítima ha permès dissenyar un recorregut en què “els corredors podran gaudir de córrer a nivell de mar”, declara Juanan Fernández de Runners Solutions, empresa que dóna suport a l’organització.

La cursa, de 10 quilòmetres, està oberta a tot el públic i es pot participar en modalitat individual, en parella o bé, caminada popular. Els fons que es recaptin aniran destinats íntegrament al projecte Horts Socials a la URV: L’educació Ambiental per a la Innovació Social, del qual Jordi Tous Pallarès, vicerector d’Universitats i Societat de la URV, ha dit que l’objectiu és buscar una interacció de la gent gran amb els joves i transmetre els valors i la cultura entre aquestes dues generacions.

Avui a la nit finalitzen les inscripcions online a la pàgina web de la URV i aquells corredors que s’inscriguin a l’últim moment podran adreçar-se fins a les 14 h. de dissabte 18 d’abril a la botiga Runners Tarragona (Vall de l’Arrabassada).

You May Also Like