AFECTACIONS DE TRÀNSIT DURANT LA MARATÓ COSTA DAURADA

Amb motiu de la celebració de la V Marató Costa Daurada Tarragona 2017 que tindrà lloc aquest diumenge, alguns carrers i accessos a la ciutat patiran afectacions de trànsit entre les 9 i les 14 hores aproximadament. La circulació dels carrers s’anirà restringint i reobrint a mesura que avanci el pas de la cursa. Es pot consultar exactament l’horari del recorregut i el llistat dels carrers afectats al rutòmetre adjunt.

 

 

Vies alternatives

 

  • Des de la zona de Llevant: Totes les sortides de la ciutat des de la zona de Llevant s’han de fer des del cementiri o la Rambla Vella. Les entrades a la ciutat per aquesta zona s’han de fer des de la A-7 per l’entrada del cementiri o la de Joan XXIII. Veure mapa.

 

  • Des del centre: A l’avinguda Vidal i Barraquer s’habilitarà un carril específic de sortida de cotxes des del centre de la ciutat (sentit Corte Inglés). Es podrà accedir a Vidal i Barraquer des de l’avinguda Ramon i Cajal. L’avinguda Andorra i Marquès de Montoliu també seran punts habilitats per entrar i sortir del centre de la ciutat. Veure mapa.

 

  • Des de la zona de Ponent: Totes les sortides del barri de Camp Clar es faran a través de l’antiga N-340 direcció Vila-seca, on després allà es pot accedir a la T-11 i la A7 en qualsevol sentit. Veure mapa.

 

You May Also Like